Hareketyerelbasinbirligihaberleri.blogspot.comli Türkiye ve Türk Bayrağı gifleri, resimleri

22 Mart 2024 Cuma

ÖZGÜR DEĞİLMİYİZ

 Evet doğrusunu söylemek gerekirse Türk vatandaşları özgür değil.

Asla özgür olmayacaklardır.

40 yılı aşkın süredir PKK denen alçak örgütü ABD ve AB ülkelerinde imtiyazlı bir şekilde korurken biz sadece izledik.

PKK bireysel militanları gittikleri ülkelerde kollanıp korunurken tekil olarak ülkenin en işlek meydanında elinde megafon ile “ Kahrolsun Türkiye” Yaşasın Apo” “Yaşasın ERNK” diye çığlıklar atarken yine o ülkelerin polisleri o tek kişi olan PKK sempatizanının bir Türk vatandaşının susturabileceği ihtimaline karşı korurken bunun bireysel özgürlük adı altında yapıldığı ifade ediliyordu.

Ülkemiz bunların özgürlük olmadığını sadece ülkemiz aleyhine yapılan bir karalama olduğunu hiç bir zaman anlatamamıştı.

40 yılı aşkındır ülkemizin güneydoğusunda vatandaşlarımızı bunaltan, ülke silahlı kuvvetlerinin tüm çaba ve uğraşları karşısında sürekli AB ve ABD tarafından beslenerek zamanla sınırlarımız içerisinde veya sınır ötesinde sinsice yaptıkları eylemlerle katlettikleri vatandaşlarımızı her Türk vatandaşı yakından bilmektedir.

Zamanla büyükşehirlerimizde patlattıkları canlı bomba ve bombalarla katliamlar yaparken zamanla-da Türk Asker ve Polise tuzak kurarak hain emellerine ulaşan bu kan emici örgüt için bir Türk vatandaşı sokağa çıkarak “ Yeter artık Amerika” diye özgürlük adı altında protesto edemez.

Bir Türk vatandaşı herhangi bir şehrimizde bir köşede “ Kahrolsun PKK” diyemez.

İsveç denen ülkede biri çıkıp Kuran-ı Kerim yakarken Hollandada yine bir zavallı çıkıp yırtma cüretinde bulunuyor. Ülke polisi ise bu eylemi yaparken can güvenliğini alıp eylem sona erene kadar yanında bulunduğu gibi eylem sonunda güvenli bir şekilde istediği yere kadar gitmesini sağlıyor.

Ülkenin polisi “tamam izin alarak bu eylemi gerçekleştirdiniz şimdi bunu ne maksatla yaptığınıza dair iki satır ifadenizi almamız gerekiyor” şeklinde bir talepte dahi bulunmuyor.

Bunun örneğini Danimarka’da, Almanya’da hatta bir çok AB ülkesinde yaşadık ve tutumun aynı olduğunu gördük.

Biz bu oyunları yıllardır izliyoruz.

ABD ve AB ülkelerinin PKK- PYD- Dev Sol, Tikko gibi örgütlere gösterdiği ilgi ve alakadan biliyoruz.

Ülke olarak yapmayın, etmeyin, yanlış yoldasınız diyerek sadece ikna yoluna gitmekten başka bir şey yapamadığımız gibi ikna etmeyide  başaramıyoruz.

Fetö Lideri bunak İmamın ülkeye ihanetini ikna edemediğimiz gibi.

Parasını ödediğimiz hatta ülkemizde bir çok parçasını ürettiğimiz F35 tipi uçaklarımızı verin  talebimizi duyuramadığımız gibi.

Tüm bu olanlar karşısında İslami inancımız gereği kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerim'e yapılan bu alçakça saldırı için bir vatandaşımız çıkıp taksim meydanında “Kahrolsun İsveç, Kahrolsun Hollanda, Kahrolsun Alçak ABD” diyecek kadar özgür değildir.

Bugün bu eylemi herhangi bir vatandaşımız bir meydanda bireysel eylem olarak yapmaya kalksa günlerce sorgulanır, kim veya kimler tarafından bu eylemi yapmaya zorlandığı araştırılır hiç bir şey bulunamazsa “Bir meczup iki ülkenin arasını bozmak için provokatif eylem girişiminde bulunmuştur. Türk polisi anında müdahale ederek gereğini yapmıştır” şeklinde ana haber bültenlerinde ilk haber olarak yerini alır.

Şimdi siz karar verin AB vatandaşlarımı özgür yoksa Türk vatandaşlarımı?

 

İbrahim Erdem Karabulut


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder